Prijzen

Bekijk, vergelijk en kies een pakket die het best bij jou wensen past.

Groot:
Vanaf 179,- per maand

26-100 Sensoren

Start:
Vanaf 7,- per maand

1-25 Sensoren

Maatwerk:
Vanaf...

neem contact op

Wat is albird?

Jouw HACCP geregeld

Met onze app automatiseer jij jouw HACCP-temperatuur controles en kan jouw personeel tijd besteden aan andere werkzaamheden!

Video afspelen
UITSTEKEND
4 recensies op
Jan Douma
Jan Douma
2024-06-03
Prachtige on-line oplossing voor onze koel- en vriesvitrines. We hoeven niet meer regelmatig naar de winkel om te kijken of alles nog goed werkt en op temperatuur is. De app waarschuwt ons als er iets niet goed is. Slim!
H Leest
H Leest
2023-10-02
Prima systeem, neemt veel werk uit de handen!
Geesje Duursma
Geesje Duursma
2023-09-20
Dit systeem heeft een efficiënte toevoeging is in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Het grote voordeel? Binnen een paar minuten zijn alle koel- en vriesapparaten gekoppeld aan de app, waardoor je realtime updates krijgt. Recentelijk hadden we een storing in onze grote koelcel op een sluitingsdag. Zonder de directe melding van Albird had dit ons veel derving kunnen kosten. De service is rechttoe rechtaan, correct en tijdig. Een betrouwbare partner voor horecaondernemers!
Christel Koning
Christel Koning
2023-09-12
Zeer vriendelijk systeem om mee te werken. Alles overzichtelijk bij elkaar. Zeker een aanrader!

Twijfel je nog?

Bekijk hier een aantal veel gestelde vragen

Wij automatiseren het van dagelijks/wekelijks de temperaturen bijhouden van je koeling voor de HACCP. Met onze slimme sensoren in jouw koeling worden de temperaturen automatisch bijgehouden!

Gemiddeld besparen ondernemers €2100,-  per jaar en daarnaast nog alle tijd die altijd in de HACCP-administratie ging zitten. Doordat je niet meer dagelijks de temperaturen hoeft bij te houden bespaar je tijd, die je daardoor aan klanten en jouw bedrijf kan spenderen.

Sensor stuk? Wij zorgen dat deze kosteloos binnen 48 uur is vervangen!

Wanneer de temperatuur in jouw koeling te hoog wordt, krijg je automatisch een sms melding om je te waarschuwen. Als een koeling niet goed is dicht gedaan of stuk gegaan zit je niet meer met een hoop derving. Je kan per koeling zelf instellen wanneer je een melding wil ontvangen!

Elke 20 minuten word de temperatuur gemeten en zo ben je altijd op de hoogte van de temperaturen van je koeling/vriezer.

Laat je gegevens achter hieronder en binnen 7 dagen is jouw HACCP digitaal en begin jij met geld besparen!

Wij helpen je verder

Video afspelen

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande kanalen, dan spreken we u snel!