Over ons

Van vroeger tot nu, en over morgen

De eerste stappen in de Horeca

Jeugd in Burgum: Mijn verhaal begint in Burgum, waar ik opgroeide in het familierestaurant De Pleats. Als kind, vanaf mijn 7e, hielp ik al met kleine klusjes en ontdekte ik mijn passie voor de horeca.
Toetjes Meester: Op 12-jarige leeftijd begon ik met het helpen in de keuken, gespecialiseerd in desserts. Deze ervaring wakkerde mijn liefde voor de horeca verder aan.
Verantwoordelijkheid en Realisatie: Naarmate ik ouder werd, namen mijn verantwoordelijkheden toe. Op 15-jarige leeftijd begon ik met het bijhouden van de temperaturen van koelkasten en vriezers, een essentieel maar monotoon onderdeel van HACCP-compliance.

De Geboorte van Albird

Innovatieve Inzichten: Op mijn 17e begon ik te vragen: "Kan dit niet efficiënter?" Dit was het begin van Albird. Door slimme sensoren te gebruiken, hebben we de temperatuurcontrole van een enkele dagelijkse meting naar 72 metingen per dag per apparaat verhoogd.
Albird in Actie: Albird transformeerde een tijdrovende taak in een gestroomlijnd, data-gestuurd proces. Met real-time monitoring en automatische alarmering hielpen we bedrijven niet alleen bij het naleven van HACCP-normen, maar ook bij het vroegtijdig ontdekken van storingen en het voorkomen van voedselverspilling.

Onze Ambities en Dromen

Voortdurende Innovatie: We zijn trots op onze huidige prestaties, maar kijken vol enthousiasme naar de toekomst. Albird zal blijven innoveren en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de horeca.
Missie en Visie: Onze missie is het vereenvoudigen van belastende en tijdrovende taken in de horeca door automatisering. Onze visie is om stress te verminderen en meer gemoedsrust te bieden, wat leidt tot efficiëntere en aangenamere werkervaringen in de horeca.
Uitbreiding en Groei: We streven ernaar Albird uit te breiden met nieuwe functies en oplossingen, om nog meer waarde te bieden aan de horeca-industrie.

Bakje koffie doen?

Ontdek hoe Albird jouw horeca-onderneming kan transformeren, door processen te stroomlijnen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Wij helpen je verder

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande kanalen, dan spreken we u snel!