Bespaar je tijd en geld op je HACCP!

Met onze app automatiseer jij jouw HACCP-temperatuur controles en kan jouw personeel tijd besteden aan andere werkzaamheden! Wil jij ook binnen 7 dagen geld besparen?

Dat kan makkelijker en goedkoper!

Horeca ondernemers betalen meer dan €200,- per koeling, per jaar!! Met alle tijd dat personeel bezig is met het controleren van temperaturen, telt dit per jaar op tot wel meer dan €200,-! Dit kost personeel veel tijd dat zij niet kunnen besteden aan klanten. En als de koeling dan niet op tijd word gecontroleerd leid dit tot veel derving en kosten.

Red X PNG Transparent Images - PNG All HACCP bijhouden kost meer dan €200,- per koeling, per jaar!

Red X PNG Transparent Images - PNG All HACCP bijhouden kost veel tijd van het personeel en leidt af van dagelijkse zaken.

Red X PNG Transparent Images - PNG All Hoge jaarlijkse derving kosten!

Red X PNG Transparent Images - PNG All Grote administratieve uitdaging!

In een tijd waarin elke seconde telt in de zorg, is het bijhouden van temperaturen met een thermometer en notitieblok simpelweg niet efficiënt.

Onze digitale oplossing zorgt dat jij tijd en geld bespaart!

Door jouw temperatuur controles te automatiseren zorgen wij dat jij moeiteloos geld en tijd bespaart! Door alles in 1 app te verzamelen heb jij jouw HACCP altijd onder controle in bij de hand. Wanneer jouw koeling storing heeft krijg je een melding zodat je derving voorkomt!

  Met onze app bespaar je gemiddeld €2100,- per jaar!

  Met onze app bespaar je tijd en gedoe.

  Een melding wanneer de koeling storing heeft voorkomt dure derving.

UITSTEKEND
4 recensies op
Jan Douma
Jan Douma
2024-06-03
Prachtige on-line oplossing voor onze koel- en vriesvitrines. We hoeven niet meer regelmatig naar de winkel om te kijken of alles nog goed werkt en op temperatuur is. De app waarschuwt ons als er iets niet goed is. Slim!
H Leest
H Leest
2023-10-02
Prima systeem, neemt veel werk uit de handen!
Geesje Duursma
Geesje Duursma
2023-09-20
Dit systeem heeft een efficiënte toevoeging is in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Het grote voordeel? Binnen een paar minuten zijn alle koel- en vriesapparaten gekoppeld aan de app, waardoor je realtime updates krijgt. Recentelijk hadden we een storing in onze grote koelcel op een sluitingsdag. Zonder de directe melding van Albird had dit ons veel derving kunnen kosten. De service is rechttoe rechtaan, correct en tijdig. Een betrouwbare partner voor horecaondernemers!
Christel Koning
Christel Koning
2023-09-12
Zeer vriendelijk systeem om mee te werken. Alles overzichtelijk bij elkaar. Zeker een aanrader!

Heb jij je HACCP administratie wel op orde?

Albird helpt je op
veel manieren

Bespaart gemiddeld
€2100 per jaar

Met Albird bespaar je gemiddeld 2100 euro per jaar. Elke sensor bespaart jaarlijks 360 minuten, wat gelijkstaat aan 6 uur. Aangezien een medewerker gemiddeld 35 euro per uur kost, komt dit neer op een besparing van 210 euro per sensor. Bij het gebruik van 10 sensoren loopt de jaarlijkse besparing op tot 2100 euro.

Bespaart gemiddeld
60 uur per jaar

Albird bespaart je elk jaar 60 uur aan werk. Dit wordt bereikt door dagelijks tijd te besparen met een gemiddelde van 10 minuten per sensor bij het gebruik van 10 sensoren. Deze vrijgekomen tijd kan worden geïnvesteerd in andere belangrijke taken binnen de organisatie.

Verhoogt efficiëntie
in uw bedrijf

Albird heeft als doel om belastende en tijdrovende taken, zoals HACCP-registratie, uit handen te nemen. Door middel van automatisering zorgt Albird voor een vermindering van stress en biedt het meer gemoedsrust.

Twijfel je nog?

Bekijk hier een aantal veel gestelde vragen

Wij automatiseren het van dagelijks/wekelijks de temperaturen bijhouden van je koeling voor de HACCP. Met onze slimme sensoren in jouw koeling worden de temperaturen automatisch bijgehouden!

Gemiddeld besparen ondernemers €2100,-  per jaar en daarnaast nog alle tijd die altijd in de HACCP-administratie ging zitten. Doordat je niet meer dagelijks de temperaturen hoeft bij te houden bespaar je tijd, die je daardoor aan klanten en jouw bedrijf kan spenderen.

Sensor stuk? Wij zorgen dat deze kosteloos binnen 48 uur is vervangen!

Wanneer de temperatuur in jouw koeling te hoog wordt, krijg je automatisch een sms melding om je te waarschuwen. Als een koeling niet goed is dicht gedaan of stuk gegaan zit je niet meer met een hoop derving. Je kan per koeling zelf instellen wanneer je een melding wil ontvangen!

Elke 20 minuten word de temperatuur gemeten en zo ben je altijd op de hoogte van de temperaturen van je koeling/vriezer.

Laat je gegevens achter hieronder en binnen 7 dagen is jouw HACCP digitaal en begin jij met geld besparen!

Start met een 21-Dagen
Gratis Proefperiode in Uw Restaurant!

Maak voedselhygiëne eenvoudiger en efficiënter voor uw horeca personeel.

Wij helpen je verder