Bespaar je tijd en geld op je HACCP!

Met onze app automatiseer jij jouw HACCP-temperatuur controles en kan jouw personeel tijd besteden aan andere werkzaamheden! Wil jij ook binnen 7 dagen geld besparen?

Dat kan makkelijker en goedkoper!

Horeca ondernemers betalen meer dan €200,- per koeling, per jaar!! Met alle tijd dat personeel bezig is met het controleren van temperaturen, telt dit per jaar op tot wel meer dan €200,-! Dit kost personeel veel tijd dat zij niet kunnen besteden aan klanten. En als de koeling dan niet op tijd word gecontroleerd leid dit tot veel derving en kosten.

Red X PNG Transparent Images - PNG All HACCP bijhouden kost meer dan €200,- per koeling, per jaar!

Red X PNG Transparent Images - PNG All HACCP bijhouden kost veel tijd van het personeel en leidt af van dagelijkse zaken.

Red X PNG Transparent Images - PNG All Hoge jaarlijkse derving kosten!

Red X PNG Transparent Images - PNG All Grote administratieve uitdaging!

Onze digitale oplossing zorgt dat jij tijd en geld bespaart!

Door jouw temperatuur controles te automatiseren zorgen wij dat jij moeiteloos geld en tijd bespaart! Door alles in 1 app te verzamelen heb jij jouw HACCP altijd onder controle in bij de hand. Wanneer jouw koeling storing heeft krijg je een melding zodat je derving voorkomt!

  Met onze app bespaar je gemiddeld €2100,- per jaar!

  Met onze app bespaar je tijd en gedoe.

  Een melding wanneer de koeling storing heeft voorkomt dure derving.

Het draadloze systeem van Albird is ideaal voor ons restaurant. Binnen een paar minuten ‘staan’ alle koelingen en vriezers in de handige app. Als er een storing is krijgen wij gelijk een melding op de app. Onlangs hadden wij een storing in de grote koelcel op de sluitingsdag. Als wij toen geen melding hadden gekregen hadden wij veel derving gehad. De service van Albird is vlot en correct. Aan te bevelen voor collega horeca ondernemers maar zeker ook voor supermarkten en levensmiddelen zaken.

De Pleats

Wij zijn zeer tevreden met het draadloze Albird-systeem voor ons restaurant. Binnen enkele minuten waren al onze koelingen en vriezers geïntegreerd in de handige Albird-app. Het systeem heeft ons enorm geholpen bij het monitoren van onze koelingen en het waarborgen van de voedselveiligheid.

Een van de beste kenmerken van Albird is de directe meldingsfunctie. Wanneer er zich een storing voordoet, ontvangen we onmiddellijk een melding op de app. Onlangs hebben we een storing gehad in onze grote koelcel op een dag dat we gesloten waren.

Hof van de koning

Heb jij je HACCP administratie wel op orde?

Onze HACCP-checklist helpt je op
veel manieren

Bespaart gemiddeld €2100 per jaar

Met Albird bespaar je gemiddeld 2100 euro per jaar. Elke sensor bespaart jaarlijks 360 minuten, wat gelijkstaat aan 6 uur. Aangezien een medewerker gemiddeld 35 euro per uur kost, komt dit neer op een besparing van 210 euro per sensor. Bij het gebruik van 10 sensoren loopt de jaarlijkse besparing op tot 2100 euro.

Bespaart gemiddeld 60 uur per jaar

Albird bespaart je elk jaar 60 uur aan werk. Dit wordt bereikt door dagelijks tijd te besparen met een gemiddelde van 10 minuten per sensor bij het gebruik van 10 sensoren. Deze vrijgekomen tijd kan worden geïnvesteerd in andere belangrijke taken binnen de organisatie.

Verhoogt efficiëntie in uw bedrijf

Albird heeft als doel om belastende en tijdrovende taken, zoals HACCP-registratie, uit handen te nemen. Door middel van automatisering zorgt Albird voor een vermindering van stress en biedt het meer gemoedsrust.

Twijfel je nog?

Bekijk hier een aantal veel gestelde vragen

Wij automatiseren het van dagelijks/wekelijks de temperaturen bijhouden van je koeling voor de HACCP. Met onze slimme sensoren in jouw koeling worden de temperaturen automatisch bijgehouden!

Gemiddeld besparen ondernemers €2100,-  per jaar en daarnaast nog alle tijd die altijd in de HACCP-administratie ging zitten. Doordat je niet meer dagelijks de temperaturen hoeft bij te houden bespaar je tijd, die je daardoor aan klanten en jouw bedrijf kan spenderen.

Sensor stuk? Wij zorgen dat deze kosteloos binnen 48 uur is vervangen!

Wanneer de temperatuur in jouw koeling te hoog wordt, krijg je automatisch een sms melding om je te waarschuwen. Als een koeling niet goed is dicht gedaan of stuk gegaan zit je niet meer met een hoop derving. Je kan per koeling zelf instellen wanneer je een melding wil ontvangen!

Elke 20 minuten word de temperatuur gemeten en zo ben je altijd op de hoogte van de temperaturen van je koeling/vriezer.

Laat je gegevens achter hieronder en binnen 7 dagen is jouw HACCP digitaal en begin jij met geld besparen!

Wil jij ook binnen 7 dagen geld besparen?

Maak voedselhygiëne eenvoudiger en efficiënter voor uw horeca personeel.

Wij helpen je verder